Zakopane Forum Turystyczne Zakopanego - Opinie o obiektach noclegowych

Wróć   Zakopane Forum Turystyczne Zakopanego - Opinie o obiektach noclegowych > Opinie o obiektach noclegowych - Powiat Tatrzański > Bustryk

PAMIĘTAJ !!!
Aby twój post dotyczący obiektu noclegowego został zaakceptowany musi być zgodny z - Regulaminem dodawania opinii o obiektach

DW Harnaś, Bustryk 77c

Bustryk

Zobacz wyniki ankiety: Czy polecasz ten obiekt ??
Zdecydowanie nie polecam 1 100.00%
Nie polecam 0 0%
Polecam 0 0%
Zdecydowanie polecam 0 0%
Głosujących: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 2011-06-17, 22:48
Admin Admin jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie DW Harnaś, Bustryk 77c

Opinie o obiekcie:
DW Harnaś, Bustryk 77c

Link do oferty obiektu DW Harnaś, Bustryk 77c, Bustryk

Ostatnio edytowane przez Adminka ; 2011-06-28 o 19:50
Odpowiedź z Cytatem
stare 2011-07-17, 21:04
Sylwia Sylwia jest nieaktywny
Turyst(k)a

Domyślnie DW HARNAŚ BUSTRYK - opinia o obiekcie

Odradzam zakwaterowanie w DW HARNAŚ Bustryk, ponieważ takiego brudu, jaki tam zastałam, nie widziałam w żadnym innym ośrodku, a podróżuję naprawdę sporo. Zdjęcia zamieszczone na stronie reklamującej ośrodek, nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Na zdjęciach obiekt prezentuje się doskonale, w rzeczywistości jest obdrapany i zniszczony (jak się okazuje, zdjęcia są z 2005 roku, widocznie przez 6 lat wiele się zmieniło). Wystrój pokoi, ich czystość i stan łazienek nie ma nic wspólnego z tym, co zastaliśmy na miejscu. Zarezerwowaliśmy pokój 4-osobowy na tydzień czasu: od 9 do 16 lipca br. Po przybyciu na miejsce doznaliśmy szoku już po zobaczeniu obiektu z zewnątrz. Na dole znajduje się sklep, do którego schodzą się mieszkańcy wsi, na "placu zabaw" przesiadują pijacy sączący mocne trunki. Pokazano nam 5 pokoi 4-osobowych, każdy w fatalnym stanie: obdrapane stare meble, pamiętające zapewne wczesny PRL, na podłogach totalny brud: kłęby kurzy i okruchy, "obrusy" to brudne szmaty z ogromnymi tłustymi plamami, w łazienkach na sufitach grzyb, krany się ruszając, brak mydła, czajnik wyglądał jak oblany cementem. Stan higieniczno-sanitarny kwalifikuje się tylko do zgłoszenia do Sanepidu. Naprawdę takiego syfu nigdzie nie widziałam. Po drugie - nie uprzedzono mnie, że w tym samym czasie w ośrodku będą zakwaterowane grupy kolonijne, a rezerwowałam pokój niedługo przed przybyciem. Stwierdziliśmy z mężem, że nie zostaniemy z dziećmi w takich warunkach. Na szczęście właściciele posiadają drugi dom wczasowy: Harnaś 2 w Kościelisku. Po rozmowie z właścicielką, udało się zakwaterować nas w Kościelisku. Posiadają tam 4 budynki, my byliśmy w najnowszym, chyba niedawno otwartym i tam owszem - czyściutko, łazienka bez pleśni, w ładnych kafelkach, jedynie szafy z odzysku - stare i uszkodzone. Jedzenie bardzo dobre, na stołówce miła obsługa. Z tygodniowego pobytu jesteśmy zadowoleni, ale gdyby przyszło nam mieszkać w DW Harnaś w Bustryku - nie wiem jak byśmy to znieśli. Jeszcze jedno - odnoście "placu zabaw": ogólnie bałagan jak w ośrodku, wszędzie porozrzucane żelazne pordzewiałe elementy, brud, brud i jeszcze raz brud. Jeśli ktoś z Państwa ma zamiar zarezerwować pobyt w DW HARNAŚ w miejscowości BUSTRYK - zdecydowanie odradzam! Dla własnego zdrowia, zarówno fizycznego jak i psychicznego. Sylwia Szczepańska
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz
Tagi:

Bookmarks

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania