Opinie o obiekcie:
Bożena Bełzowska, Brzozowa 20
Link do oferty obiektu Bożena Bełzowska, Brzozowa 20, Zakopane (http://www.enoclegi.zakopane.pl/noclegi-zakopane-kwatery_pokoje_goscinne-0-24.html)
Rezerwowałem pobyt w tej "Willi", bo kiedyś tam bylem przez 10 dni (duży pokój na poddaszu). Było może bez rewelacji (zniszczona wykładzina i mogłoby być lepiej posprzątane, a willi to z żadnej strony nie przypomina, zwykły dom jakich przy Brzozowej cały rząd), ale lokalizacja dobra. Tym razem zarezerwowałem pokój, Pani Bożena powiedziała, że coś będzie, ale mam zadzwonić kolejnego dnia i kolejnego dnia to samo. W końcu powiedziała, że mi rezerwuje pobyt, podałem dane osobowe i numer tel., odpowiedziała, że nie muszę płacić zaliczki bo już byłem u niej (wystarczyło powiedzieć żebym wpłacił ? nie byłoby problemu). Niestety dojechałem w piątek o 22:30 i okazało się że pokoju nie ma! Pani się wszystkiego się wyparła i zaczęła wmawiać, że cos takiego nie miało miejsca. Także nie polecam, ponieważ właścicielka jest niepoważna, nie można też liczyć na jej słowność i poważne podejście do klienta. W okolicy natomiast są domy podobne, a lepiej zadbane w środku i z sympatyczniejszymi właścicielami.