Opinie o obiekcie:
DW Harnaś II, Nędzy Kubińca 105a
Link do oferty obiektu DW Harnaś II, Nędzy Kubińca 105a, Kościelisko (http://www.enoclegi.zakopane.pl/noclegi-koscielisko-kwatery_pokoje_goscinne-0-824.html)
Ośrodek ten składa się z 4 obiektów: 3 starsze i jeden nowy (rozmieszczone po 2 po każdej stronie ulicy).
Przebywałam wraz z rodziną od 9 do 16 lipca br. w najnowszym obiekcie i pobyt w nim mogę polecić wszystkim zainteresowanym. Budynek chyba oddany do dyspozycji turystów dopiero w tym roku, jeszcze nie wszystkie prace budowlane na zewnątrz były dokończone, ale w niczym to nie przeszkadzało.
W obiekcie czysto, niezły standard, pokój przytulny, łazienka z nową armaturą, ładna glazura i terakota. Nie wiem jak wyglądają pokoje w pozostałych 3 budynkach, ale jeśli ktoś jest zainteresowany, polecam najnowszy obiekt.
W cenie noclegu jest śniadanie, wykupiliśmy także obiadokolację i nie żałujemy.
Jedzenie bardzo dobre, świetna i miła obsługa na stołówce.
Przy budynku, w którym znajduje się stołówka, jest plac zabaw dla dzieci, może nic specjalnego, ale wystarcza: trampolina, mały "małpi gaj", huśtawki.
Dzieci mogą też korzystać z sali przy stołówce, w której znajdują się piłkarzyki, stół do tenisa i bilard (dodatkowo płatny).
Reasumując, polecam DW Harnaś II w Kościelisku, ale proponuję rezerwację w najnowszym budynku i jeszcze jedno - przy rezerwacji proszę upewnić się, że w tym samym czasie nie będą tam zakwaterowane grupy kolonijne.
Sylwia Szczepańska