Opinie o obiekcie:
Willa Tatarzanka, Tatary 45 a
Link do oferty obiektu Willa Tatarzanka, Tatary 45 a, Zakopane (http://www.enoclegi.zakopane.pl/noclegi-zakopane-kwatery_pokoje_goscinne-0-1049.html)
Beata Mis
2008-09-03, 19:21
Willa ''Tatrzanka'' tego pensjonatu zdecydowanie nie polecam.
Pokoje czyste,jedzenie smaczne, natomiast właściciele pensjonatu to prawdziwy przykład ekranowego ''Hostelu''
Przywabiany jesteś drogi wczasowiczu, pięknym słowem i propozycją mile spędzonych wakacji.
Natomiast na miejscu jesteś uziemiony bezsensownym regulaminem i wymyślnymi zakazami.
Jeśli któreś złamiesz... to właścicielka ''Hostelu'' wraz ze swoją rodzinka mordują cię wyszukanymi wyzwiskami, torturują szykanami i okropnymi epitetami.
Ale to nie koniec horroru w ich wykonaniu.
Najlepsze na koniec.
Bez możliwości obrony, drogi wczasowiczu, zostajesz wyrzucony na bruk ,bez zwrotu z góry zapłaconych pieniędzy za noclegi.
Tak własnie potraktowano mnie w tym pensjonacie.
Wystrzegaj się drogi wczasowiczu tego pensjonatu.
Wybierz tańszą i uczciwą stancje.
A wiadomość tą przekaż znajomym, tak aby już nikt nigdy nie był pokrzywdzony przez właścicieli tego pensjonatu.
Pobyt w tym pensjonacie rozpoczęłam od 17 sierpnia 2008 a wyrzucono mnie 19 sierpnia 2008. choć miałam wpłaconą kwotę pieniężną za 5 dni.
Swoja droga to smutne iż coraz częściej słychać podobne opinie co do jakości usług i traktowania wczasowiczów.
I tylko żal mi tych właścicieli pensjonatów, którzy są uczciwi i hołduja starym zasadom gościnności.
Z poważaniem
Beata Mis Tarnowskie Góry