Opinie o obiekcie:
Wynajem Pokoi Brzezina Eugenia, Tatary 42
Link do oferty obiektu Wynajem Pokoi Brzezina Eugenia, Tatary 42, Zakopane (http://www.enoclegi.zakopane.pl/noclegi-zakopane-kwatery_pokoje_goscinne-0-898.html)
Dzień Dobry
Szczerze nie polecam tej kwatery, a szczególnie współpracy z jej właścicielami.
Zarezerwowałem telefonicznie kwaterę dla 3 osób dorosłych i 1,5 rocznego dziecka na okres od 15 do 19.08.2008. Wspólnie ustaliliśmy, że z uwagi na to, że od rezerwacji do naszego przyjazdu pozostało zaledwie 2 dni nie musimy wpłacać zaliczki. Później dwukrotnie dzwoniłem i potwierdzałem rezerwację.
14.08 na 3 godziny przed odjazdem pociągu, mając już kupione bilety, zadzwoniłem do Pani Eugenii aby spytać się o wyposażenie kuchni. Nie spodziewałem się nawet, że spotka mnie coś takiego...
Pani Eugenia powiedziała, że owszem kuchnia posiada podstawowe wyposażenie, ale lepiej żebyśmy przyjechali dzień później bo (mimo naszej rezerwacji) na noc 15/16.08 przedłużyła pobyt poprzedniemu klientowi i dla nas nie ma już miejsca.
Mało obchodziło tą Panią, że rezerwowaliśmy pobyt, 2 krotnie potwierdzaliśmy, mamy już bilety a przede wszystkim że jedziemy z małym dzieckiem i nie możemy biegać po Zakopanym i szukać kwatery (zresztą nie po to się dokonuje rezerwacji).
Ci Państwo na swojej stronie internetowej szczycą się 40-letnim doświadczeniem w wynajmowaniu kwatery, ale aż mnie złość bierze ile osób przez ten czas mogli potraktować tak jak nas.
Andrzej Kołodziejczyk
Warszawa